aaeaaqaaaaaaaamlaaaajdiwndmxmzq2ltiwnmutndzlmc05ota0ltjizwmznzi0zmm4ma

Voorzitter: Kevin van Eijk

Kevin gelooft dat door middel van educatie de wereld kan verbeteren. Momenteel is hij een Strategic Management Trainee bij de Nederlandse Overheid. Hij is gediplomeerd in het Nederlands Recht en heeft een Amerikaanse Masters opleiding Management en Leadership met succes afgerond. Zijn passie voor filosofie en ethiek inspireren hem om bij te dragen aan de maatschappij in het algemeen, in het bijzonder om zich in te zetten voor de stichting A Schola Vitae.

aaeaaqaaaaaaaajsaaaajdlhzwe3ntmzltrmntmtndu4zc04yju3ltuxztc4mwq1ymqzmw

Secretaris & Project Manager: Joost van der Luit

Joost heeft veldwerk ervaring opgedaan in het uitvoeren van bouwprojecten in Suriname en Nicaragua. Bij deze bouwprojecten stond het voor hem centraal om het technische aspect aan te laten sluiten op de lokale (sociale) behoeften, mogelijkheden en bouwmaterialen. Momenteel is hij aannemer en in de laatste fase van de Master Architectural Engineering aan de TU Delft. Hij is vooral geïnteresseerd in de samenhang tussen mens en omgeving, in esthetiek, architectuur en duurzame bouwconstructies met lokaal materiaal. Zijn passie voor de natuur maakt dat Joost zich graag inzet voor maatschappelijke projecten die worden opgezet in harmonie met de omgeving.

aaeaaqaaaaaaaaeeaaaajdllzjqzmmi4lwzhndktngy3os1hnte0ltrjmgrlnza3ztg2mq

Penningmeester: Ben Oldenhof

Met een achtergrond in klinische psychologie en een Master diploma in Politiek, Communicatie en Organisatie, ligt Ben zijn focus voornamelijk op menselijke relaties en sociale betrokkenheid. Naast zijn studies was Ben penningmeester in het bestuur van een studentenwoningorganisatie en sociaal pedagogisch medewerker bij een naschoolse opvang. Deze activiteiten en ervaringen maakte het vanzelfsprekend om zich in te zetten voor de stichting A Schola Vitae.

IMG_1056

Relatiebeheer: Dieuwertje Roukema

Dieuwertje is geïntrigeerd door het samenspel tussen gezondheid, gedrag en cultuur, wat heeft geleid tot haar Master opleiding Global Health in Geneve. Zij is erg gemotiveerd bij te dragen aan projecten die zijn gericht op onderwijs, omdat onderwijs direct en indirect bijdraagt aan gezondheid en welzijn. Met haar opleidingen en veldwerk heeft zij veel ervaring opgedaan in het werken in multi- en transdisciplinaire samenwerkingsverbanden. Verder heeft zij ervaring opgedaan met het herkennen en verbinden van verschillende disciplines die van invloed zijn op een project. Zij vindt het belangrijk om het milieu en de mensen te respecteren in de vorm van duurzaamheid, participatie en zelfredzaamheid.

A.s.v.bestuur@gmail.com